Un Verde Viu Și Mediul

asisten?a medicală de medicină sănătate

Polipi vezicii biliare, uneori, să crească în interiorul vezicii biliare, în cazul în care acestea ies din captuseala de interior perete.

Puteți lua măsuri la domiciliu a promova vindecarea de fierbere și reduce riscul de răspândire a infecției la alte zone de pe corpul tau sau pentru alții. Ar trebui să se spală ușor de două sau de trei ori pe zi cu un sapun delicat, pune un over-the-counter topic unguent cu antibiotic pe ea și de a folosi un bandaj pentru a acoperi, în funcție de Clinica Mayo. În plus, aplica o compresa calda la fiert pentru aproximativ 10 minute la fiecare câteva ore poate fi liniștitor și, dacă mai întâi se înmoaie o cârpă în apă sărată, se poate face leziune ruptură și se scurge mai repede. Spălați-vă pe mâini după ce ați atins punctul de fierbere. Acolo pare a fi mai mult decât un semn promițător în căutarea pentru o cura cu HIV Cercetatorii au dat-o la Londra pacient de măduvă osoasă transplant de celule stem pe care l-a lăsat cu HIV în ultimele 18 luni. Ca donator are o mutație genetică rară (CCR5 delta 32), care le face cu HIV-rezistente, celulele stem trimis HIV în remisie doar cu o "reacție ușoară" de la tratament. Este un semn pozitiv, și sugerează că transplanturi de celule stem care 'vindecat' Tim Brown în anul 2007 nu au fost doar flukes.

Autorii noștri oferă conținut pe teme variind de la cauze si tratamente pentru atât de sex masculin și feminin infertilitate și sfaturi și sfaturi utile cu privire la conceperea, prin dreptul de a mai în profunzime probleme medicale. Unele tratamente pot slăbi, de asemenea, prezervativele din latex și diafragme (a se vedea mai sus), astfel încât poate doriți, pentru a evita a face sex sau de a folosi o altă formă de contracepție în timpul tratamentului și timp de câteva zile după aceea. Agorafobie adesea provine din alte tulburări de panică și temerile. De exemplu, cei care sufera de fobie sociala de multe ori a dezvolta agorafobie pentru că le este frică să interacționeze cu alți oameni. Acesta poate fi, de asemenea, cauzate de incidente traumatice cum ar fi un accident de departe de casă. Veteranii de război dezvolta frecvent starea împreună cu stres post-traumatic.

Aceasta afectează atât femeile, cât și bărbații, deși se crede că agorafobia este mai frecventă la femei.

Când câinele dvs. suferă de sarcoptice gestiona; aceasta este o nevoie urgentă pentru tine pentru a căuta veterinar ajuta sau uita-te pentru cel mai bun mod de a trata. Diagnosticul de sarcoptice gestiona ar trebui să fie făcut într-un mod rapid și tratamentul efectuat cât mai curând posibil, pentru a preveni degenerarea acestei boli la o problemă cronică. Tratamentul râiei sarcoptice este doar aplicații de actualitate în cazul în care, sulf intră și alte injectare, cum ar fi antibiotice, atunci când ulcere cauzate de acarieni sunt infectate de bacterii. Consultați furnizorul de îngrijire a sănătății pentru un tratament adecvat al ta arde dacă aveți diabet zaharat sau un sistem imunitar slăbit. În acest stadiu, leziunile care apar sunt numite comedons. Acestea sunt non-inflamatorii de acnee. Punctele negre si punctele albe sunt la etapa 1 de acnee. Tipic metode de tratament pentru astfel de acnee includ creme si spala fata care conțin peroxid de benzoil.

Cum medicul dumneavoastră va alege pentru a trata scabie va depinde de mai mulți factori cum ar fi vârsta și starea generală de sănătate. Tratamente nu sunt limitate la, dar va mai mult decât probabil includ, folosind o crema de medicamente care pot ucide acarieni in epiderm strat. Un produs secundar de a avea scabie este, uneori, mâncărime severă, care antihistaminice sunt capabile de a reduce sau elimina. Cu siguranta iti va mâncărime destul de un pic daca esti infestare include o multime de acarieni, care sunt de stabilire a ouălor și a săpat pe o bază continuă. Acest lucru este exact de ce antihistaminicele sunt prescrise pentru a avea grijă de această problemă. Un alt remediu pentru scabie este un medic prescris soluție numită Ivermectina. Odată scabie a fost manipulat, veți follow-up cu medicul dumneavoastră în câteva săptămâni pentru a vă asigura că totul este în regulă.

În timp ce nici un singur aliment sau băutură poate lucra ca o pilula minune pentru pierderea de grăsime, ar putea fi ceva cu cafea. Într-un recent studiu de animale , două de cafea compuși — acidul cafeic și acid clorogenic — a redus semnificativ greutatea corporală și periculos grăsime burtă într-soareci făcut obezi printr-o dieta bogata in grasimi. Cele două cafea compuși redus, de asemenea, insulina , trigliceridelor și colesterolului, în timp ce creșterea de oxidare a acizilor grași, ceea ce înseamnă că corpurile oamenilor au ars mai multe grasimi pentru a produce energie. Compușii blocat, de asemenea, crearea de noi celule de grăsime în ficat. În timp ce acest studiu a fost făcut pe șoareci, nu de oameni, rezultatele sugerează că de cafea conține compuși care ar putea, teoretic, ajuta la imbunatatirea greutatea corporală și cât de bine corpul descompune grăsimi. Dacă nu ești convins de cafea în greutate-pierderea de beneficii, stim un lucru sigur: Aceasta vă ajută să aveți mai bune programe de antrenament, o parte esențială a oricărui plan de a subțire în jos.