Colon Responsabil Pentru 90% Din Toate Bolile

inima de asisten?ă medicală

Ucigașul numărul unu pe lista noastră, este boala care toată lumea o numește "cancer". Inima este un muschi care este de aproximativ de dimensiunea unui pumn.


Pompează sânge în organismul dumneavoastră și bate de aproximativ 70 de ori pe minut. Boli de inima este orice tulburare care afecteaza capacitatea inimii de a funcționa în mod normal. Bolile cardiace sunt principala cauză de deces în Statele Unite și este o cauză majoră de dizabilitate. Aproape 700.000 de oameni mor de boli de inima in SUA in fiecare an. Care este de aproximativ 29% din SUA decese. Boli de inima este un termen care include mai multe mai specifice afecțiuni cardiace. Cele mai frecvente boli de inima, in Statele Unite ale americii este boala coronariana, care poate duce la atac de cord. Boli care afectează inima, pot fi structurale sau funcționale. Orice daune inima, o face mai puțin eficientă, reduce capacitatea sa de a umple și a pompei, sau scade inima furnizarea de oxigen va perturba coordonat relația dintre inima, rinichii și vasele de sânge. Angina afectează aproximativ 1 din 50 de persoane și, în marea BRITANIE, există aproximativ 1,2 milioane de oameni cu stare.

Există momente în viața ta când vești proaste aruncă în burtă ca un baros în plexul solar. "Ai acele puncte de lângă CYP1A2F, ceea ce înseamnă că ne vom clasa cât mai repede metabolizer." Dar bărbatul de la celălalt capăt al telefonului nu a fost un compliment. Mai degrabă, el a explicat că organismul meu nu poate face față cu substanțe chimice produse de afumat sau carne la grătar. Aceasta a însemnat că, în ciuda dragostea mea de carne, eu ar trebui să mă limitez la "doar unul sau doua portii de la gratar sau afumat carne pe săptămână," și chiar că a fost excesivă. Vestea s-a înrăutățit atunci când mi s-a spus că, pentru un motiv similar, ar trebui să evite, de asemenea, bacon prajit - care mănânc în fiecare dimineață pentru a stimula meu de proteine și de grăsimi mic dejun bogat de ouă. Structura mea genetică, nemernicul, m-a făcut incapabil de a se bucura de slănină, care este un fel de greu pentru a fi introduse în lumea de ADN-ul de testare de fitness.

Acizii grași se referă la lanțuri lungi de hidrocarburi care au fost odată, sau poate fi, o parte din moleculă mai mare cunoscut sub numele de triacylglyerol (o moleculă de grăsime), care în mod normal are 3 acizi grași. Denumirea de acizi grași omega indică în cazul în care prima de carbon de carbon legătură dublă are loc, de exemplu, în omega-9 apare la numărul 9 de carbon, in omega-3 este la cel de-al treilea atom de carbon din metil capăt al moleculei. Dubla legătură este ceea ce face FA nesaturate. Acizi grași mononesaturați (MUFAs) care au o legătură dublă, la carbon #9, sunt numite uleiuri omega-9. Uleiul de masline este foarte mare în omega-9 ulei, acid oleic; fructele de avocado sunt la fel de bine.

Dietele mediteraneene sunt bogate in uleiuri omega-9, și s-a speculat că aceste uleiuri in dieta sunt de protecție împotriva bolilor de inimă pe baza duratei de viață și a speranței de oamenii din acea regiune. Cu toate acestea, ca uleiuri omega-9 nu sunt esențiale, și cele mai multe diete au mai mult decât suficient de ei, nu este nevoie de suplimentare suplimentarea.

Chiar dacă aveți unele dintre simptomele asociate de obicei cu pneumonie, nu presupune că o ai. Să presupunem în schimb că aveți o răceală sau alte infecții ale tractului respirator, și ai grijă de tine în consecință. Consultați medicul dumneavoastră la o dată, cu toate acestea, dacă ați devenit scurt de respirație, chiar și atunci când culcat, dacă pieptul tău mă doare când respir, sau dacă tușești pătată de sânge spută. Medicul dumneavoastră, probabil, va asculta la piept printr-un stetoscop, percuționist, sau robinet deget, pieptul tău, și-ți pun întrebări despre debutul simptomelor și de fumat și de obiceiurile de consum. Acesta poate fi posibil să se facă un diagnostic de pneumonie, și chiar de tipul de pneumonie, bazat pe un astfel de examen.

Cu toate acestea, alte teste, cum ar fi un piept X-ray și analize de laborator de sânge și de flegma probe pot, de asemenea, se dovedesc a fi necesare.

Flavonolii din cacao ar putea ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului, ajutând pentru a reduce riscul de boli de inima, potrivit Clinica din Cleveland. Cacao si ciocolata neagra poate avea, de asemenea, efecte pozitive asupra coagulării sângelui, arterele coronare funcție și sensibilitatea la insulină, potrivit Harvard Sanatate Publicatii de la Harvard Medical School. Alte bogate în flavonoizi alimente care pot ajuta la reduce riscul de boli de inima includ mere, ceapă și ceai negru, potrivit Institutul Linus Pauling la Universitatea de Stat din Oregon. Cu toate acestea, unele studii au constatat că a crescut de flavonoide admisie nu reduce în mod semnificativ boala coronariana risc sau risc de accident vascular cerebral, note de Institutul Linus Pauling.


Este nevoie de cercetari suplimentare pentru a determina rolul de flavonoide și flavonoide-alimente bogate în risc de boli de inima.